Musiker, artist, föreläsare, workshop-ledare, missionär för personlig och andlig utveckling. Fredrik och Gösta har många år av samverkan bakom sig men bl a manskurser, pilgrimsretreat och Se Mera, en arena för träning av själen, samt olika musikaliska evenemang. Till detta pilgrimsprojekt har Fredrik valt att ta med sig:

Connect – You are the voice

Fredrik Swahn har valt att framföra sin öppnande musik i en konsert-workshopform som skapat otroligt starka upplevelser och möten i publiken.
Genom sina många år av personlig utveckling har han hittat ett uttryck där hans största tillgång – hans förmåga att skapa kontakt (Connect som skivan heter) – verkligen får oss att känna oss levande och just i kontakt med både Fredrik, oss själva, varandra och kanske också, något större än oss själva i konsertrummet.

Vill du uppleva en unik stund för reflektion, en påminnelse om allas vår likhet och längtan, men också sång, andning, andlighet och lek, där alla helt utan förkunskaper är välkomna utifrån sin längtan att öppna upp för det som redan finns i oss – ditt uttryck, din kreativitet, din gemenskap, din gåva, hela du genom din nyfikenhet, röst, andning och kropp.

Fredrik Swahn har haft bejublade huvudroller i ett stort antal musikaler,
Han är pappa och har varit arrangör av allt ifrån mansgrupper till jamklubbar, företagsevent och Artistproducent för mängder av folkära sommarkonserter i Smedjan i Stjärnsund där han bor. Där driver han också en mycket populär Ekospa-anläggning hemma i Stjärnsund tillsammans med sin partner Mira Skogsdotter.

Han har gästat Så Ska Det Låta och gett ut drygt 10 cd-skivor. Nu aktuell med sin första skiva på Engelska fylld med kärlek, energi och melodiös popmusik. Connect är producerad av Ollie Olson (Darin) och är en skiva från en sökande, rastlös man som börjar hitta hem och fått tillbaka både lugnet och lusten i vardagen.