One Response

  1. Sanni Almgren

    Hej! Detta är så intressant! Känner så PRECIS igen mig! Jag blev andlig ’på riktigt’ för ett år sedan när jag vandrade 80 mil i Spanien till Santiago de Compostela. Alla dessa underbara möten med nyfikna, modiga människor utan prestige och där ingen tro var rätt eller fel! Att prata djupt om livet, Gud, mening mm med människor som jag precis träffat hade jag aldrig upplevt innan. Anledningen till min vandring var att läka mig från ett fruktansvärt år i en församling där jag kämpade hårt mot ett ’moment 22’ ledarskap/arbetsmiljö och där jag till sist blev utsatt för kränkningar och mobbing. Jag vill gärna kalla mig ANDLIG men inte kristen då jag också är övertygad om att det ’bara’ finns EN Gud. Religioner är enligt mig skapade av rädda personer som tror sig ha hittat sanningen och till varje pris ska få andra att tro likadant. Kosta vad det kosta vill! De flesta religioner har en våldsam och skitig historia som jag inte är beredd att stå bakom! De riktigt vackra, sanna, äkta personerna har jag oftast träffat utanför kyrkan, precis som du beskriver! De är för mig närmare det gudomliga än vissa präster som utnyttjar sin makt och inte drar sig för att hugga nån i ryggen! Jag är så ledsen att jag missade er i Lund! Det hade varit spännande att få ta del av er resa! Finns det något bra sätt att följa er? Eller sker det här? På denna sidan? Stort lycka till! Det ni gör är så viktigt!

Leave a Reply