Premiär för vår pod: Vi välkomnar artisten Fredrik Swahn i gänget!

Premiär för vår pod: Vi välkomnar artisten Fredrik Swahn i gänget!

posted in: Uncategorized | 2

2 Responses

  1. I början – trodde jag att jag hörde FRANS ( I´m not sorry) – från Ystad, med hans sköna, djupa engelska dialekt – MEN sen tog Fredriks energi och klarsång över…med annat djup Me like <3 Open Me, som Fredrik säger och sjunger. "I was born to be free.." – Verkligen passande i dagens allt mer "styrandes önskan" om Central-Styrning- bortom personlig Frihet till Musikalisk förening. Prata gärna med Jörgen Tranberg om DMT och andra lustfyllda ämnen, som kroppen skapar, när vi mår som bäst. Jörgen – är en vältalig mästare på detta – om HJÄRTANS musik i samklang. All we need is LOVE, sjöng ju Beatles!

    OCH Johan – jag missade dig utifrån mycket tight tidsschema med Konstutställningen på Edsvik i Sollentuna senast. Lovar höra av mig för njutning, nästa gång jag är i HufvudStaden… kanske Rödbetstårta – då också, låter munsigt mumsigt++ , då jag ju är helt fri resurs som penschis (behöver ej gå ner till halvtid, som Gösta sa…) – Mitt TIPS – håll nere de intensiva skratten – nästa gång! be Maria coacha er . TACK TACK för underbar stund med er.

    • Ja Fredrik är en fantastisk musiker….Självklart ska du få smaka den goda rödbetstårtan! Det var Gösta som bakade den! Och jag ska säga till om de höga skratten (om det går) 😉 /Maria

Leave a Reply