2 Responses

 1. Det sägs att det mest oljemålningar/tavlor/fresker och fint rött vin, som mår/blir bättre med att förvaras – utom räckhåll för allmänheten. Symbolismen med Kyrkan – kan verka slående… vilande på 500 års lagring i nästan förslutna förpackningar… i formar/former av att gudomlighet kräver strukturer – inte så mycket tidens rytm.
  OCH så…
  så kommer Gösta Tingström och vill öppna upp kryptornas antikviteter, släppa ut dammet i ljuset och låta det påverkas av det allmänna till nya kreationer med de strömningar som är skapande i tidsrummet. KAN detta låta sig göras? Stöpa om ett ”museum och dess väktare” för att skapa en öppen mötesplats – där ljuset, glädjen, musiken , kärleken och tilliten möts -> i compassion ??? Det tangerar lite från Hamlet. To do /be or not – that is a profan question! ( We might to enclose some elixir from The Bishop’s Arms… Sorry Johan – not Raw Food – Ale!)
  Varje tid ska ha sin apostel – och i detta nuet, så är Gösta Tingström utsedd av Universum. Låt detta ske!

  • Tack Leo!

   Du har förstått vad projektet handlar om! Vi är mycket tacksamma över att du kommenterar! Sprid gärna ordet vidare, så fler får upp ögonen för projektet. Tack igen!

Leave a Reply